T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YALOVA / MERKEZ - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon
02268115820
Belgegeçer
02268115819
WEB
https://tobbmtal.meb.k12.tr
Adres
Özden Mahallesi Nur Caddesi No35 Kadıköy/Yalova
Vizyon
3.1. VİZYON Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Kendimizi, öğrencilerimizi ve okulumuzu en iyi şekilde geliştirip, öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirerek geleceğe hazırlamaktır. çevremiz ve bölge okulları ile yarış halinde olarak kendimizi en iyi şekilde tanıtmak, daha ileriye koşmaktır. bunları yaparken çevremizi de etkileyip onları da bizimle beraber yarışın içine sokarak okul gelişimine katkıda bulunmalarını sağlamaktır
Misyon
 Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun.  Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.  Öğrenenler öğrendiklerini kendisi, ailesi, milleti ve tüm insanların yararı için kullansın.  Okulumuzda öğrenen ve öğretenler değişime ve gelişime açık olsun.  Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.  Okulumuzda her bireyin eşit olduğunu tüm veli, öğrenen ve öğretenler bilsin.  Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Başarılar
3.3. TEMEL DEĞERLER VE İLKELERİMİZ  İNSAN HAKLARINA, İNANÇLARA ve KİŞİLERİN DÜŞÜNCELERİNE SAYGILIYIZ.  DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ, SÖYLEDİĞİMİZ, YAPTIĞIMIZ BİRDİR.  KALİTELİ HİZMET VERMEK İÇİN VARIZ.  BAŞARININ TAKIM ÇALIŞMASI İLE ELDE EDİLECEĞİNE İNANIRIZ.  SORUN ÜRETMEKTEN ÇOK, ÇÖZÜM GETİRMEYİ ÖNEMSERİZ.  SOSYAL, KÜLTÜREL ve SPORTİF FAALİYETLERİN BAŞARININ BÜYÜK BİR PARÇASI OLDUĞUNA İNANIRIZ.  TEKNOLOJİYİ ÇALIŞMALARIMIZDA ETKİN OLARAK KULLANILMASI GEREKTİĞİNE İNANIRIZ.  ELEŞTİRİLERİ ÖĞRENME FIRSATI OLARAK GÖRÜRÜZ.  İŞBİRLİĞİ, DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA ANLAYIŞI İÇERİSİNDE HAREKET EDERİZ.  ÇALIŞANLAR ARASINDA AYRIM YAPMAZ, LİYAKATE ÖNEM VERİR VE EMEĞE SAYGI DUYARIZ.  PAYDAŞLARIMIZA DEĞERLİ OLDUKLARINI HİSSETTİRİRİZ.  DOĞAYI KORUR VE ÇEVRE BİLİNCİNİN KAZANDIRILMASINA ÖNEM VERİRİZ.  BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ VE BU AİLEDE BULUNMAKTAN GURUR DUYARIZ.
Öğretmen :44
Öğrenci :420
Derslik :24
Çok Amaçlı Salon :2
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1706
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:30-17:30
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
inglizce
Ulaşım
İletişim bölümünden ayrıntılı bilgilere ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
İhtiyaca göre servis olabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Özden Mahallesi Nur Caddesi No35 Kadıköy/Yalova
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
2 km
Kontenjan Bilgileri
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 9.sınıf için 204 kişi kontenjan bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
Kızlar voleybol takımı, erkekler güreş, Badminton, Hentbol ve halk oyunları
Bilimsel Etkinlikler
4006 - TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI
Proje Çalışmaları
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Laleler Anayurduna Dönüyor
Yazdır