Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması

Okulumuz Öğrencileri ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarına sinemanın gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla  Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara yönelik yapılan Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışmasında il üçüncüsü oldu.

Öğrencilerimizin ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarına sinemanın gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla  Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara yönelik yapılan Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışması düzenlenmiştir. İlimiz bünyesinde yapılan seçmelere katılan 10. sınıf RTV alanı öğrencimiz Zeynep Sude Sarıyıldız ve 11.sınıf RTV alanı öğrencimiz Farishta Alizada, “Kıymetini Bil” adlı kısa belgesel filmiyle il üçüncüsü olma başarısı göstermiştir.

19-04-2024

Yayın: 19.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 16:26 - Görüntülenme: 28