May

Yalova'nın genç yetenekleri, “Her Şeye Rağmen” grubu olarak Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda gerçekleştirdikleri konserle izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan grup, geniş repertuvarlarıyla ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerden büyük beğeni topladı.

May

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yalova’da Eğitim Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında düzenlenen "Hadi Beni İkna Et" adlı münazara yarışmasında gösterdiği üstün performansla il birincisi oldu.

May

Yalova’da Eğitim Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında gerçekleştirilen “Sahne Gençlerin” adlı liseler arası tiyatro yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emel Zehra Tunçinan koordinesinde yarışmaya hazırlanan, Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Merkez İlçe finallerinde birinciliğe uzanan okul oldu.

May

Ülkemizde obezite ve sağlıksız beslenme alışkanlıklarıyla mücadele her geçen gün önem kazanıyor. Bu bağlamda, Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilere sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla bir uygulama gerçekleştirerek öğrencilere çorba ikramında bulundu.

May

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yetenekli öğrencileri, Gazi Paşa Caddesi’nde bulunan yerel müzik sahnesinde muhteşem bir konser verdi.

May

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Radyo Televizyon Alanı öğrencileri, TRT Ayazağa stüdyolarına gezi gerçekleştirdi.

Nis

Nisan Ayı Ayın Öğrencisi, öğretmenlerin kullandığı oylar sonucunda belli oldu.

Nis

Okulumuz Öğrencileri ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarına sinemanın gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla  Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara yönelik yapılan Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışmasında il üçüncüsü oldu.

Nis

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlenen münazara yarışmasında merkez okulları arasında birinci oldu.

Mrt

Okulumuz 11. sınıf RTV Alanı öğrencisi Cansu Demir, İnsan ve Tabiat temalı "Zamanı Durduranlar" fotoğraf yarışmasında il birincisi oldu.

Mrt

T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz 10. sınıf öğrencisi Nika Dehkan, Çanakkale Ruhu temasıyla düzenlenen resim yarışmasında il birincisi oldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı, Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. SINAV SENARYOLARI

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. Dönem 1. Yazılı sınav Senaryoları