Çanakkale Ruhu Temalı Resim Yarışmasında Öğrencimiz Nika Dehkan İl Birincisi Oldu

T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz 10. sınıf öğrencisi Nika Dehkan, Çanakkale Ruhu temasıyla düzenlenen resim yarışmasında il birincisi oldu. Bu övgüye layık görülen başarıda emeği geçen Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülcan Alkan Demir’e teşekkür ederiz. Öğrencimiz Nika Dehkan'ı bu önemli başarısından dolayı gönülden tebrik ediyoruz.

19-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 12:18 - Görüntülenme: 56