YALOVA / MERKEZ - TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Nisan Ayı Ayın Öğrencisi, öğretmenlerin kullandığı oylar sonucunda belli oldu.

Nis

Okulumuz Öğrencileri ahilik anlayışında sanat ve estetik kavramlarına sinemanın gözüyle bakmalarını sağlamak amacıyla  Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü yürütücülüğünde ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliğinde Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul/kurumlara yönelik yapılan Ahilik Anlayışında Sanat ve Estetik Konulu Kısa Film Yarışmasında il üçüncüsü oldu.

Nis

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, düzenlenen münazara yarışmasında merkez okulları arasında birinci oldu.

Mrt

Okulumuz 11. sınıf RTV Alanı öğrencisi Cansu Demir, İnsan ve Tabiat temalı "Zamanı Durduranlar" fotoğraf yarışmasında il birincisi oldu.

Mrt

T.C. Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz 10. sınıf öğrencisi Nika Dehkan, Çanakkale Ruhu temasıyla düzenlenen resim yarışmasında il birincisi oldu.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü programı, Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı TOBB Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. SINAV SENARYOLARI

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. Dönem 1. Yazılı sınav Senaryoları

Mrt

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, deprem gerçeğiyle yüzleşmek ve afet durumlarında nasıl hareket edeceklerini öğrenmek için gerçekleştirilen tatbikatta göz doldurdu. Okulda düzenlenen deprem tatbikatı, öğrencilere afetlerle baş etme konusunda önemli bir deneyim kazandırdı.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ortaokul 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için yarın, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık'ta ülke genelinde ortak yazılı sınav yapıldı.

Kas

Yalova TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Teknolojileri Alanı ve Laboratuvar Hizmetleri Alanı öğrencileri Erasmus+ Akreditasyonu Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında Fransa’da.

Ekm

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okul aile birliği veli toplantısı gerçekleştirildi

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları kapsamında TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda bir kutlama programı gerçekleştirildi

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimize Ortaöğretim Kurumlar Yönetmeliği hakkında sunum yapılarak, bilgilendirilmede bulunuldu.